Jag erbjuder privatundervisning eller gruppridning för dig med egen häst. För mig är det viktigt att möta varje ekipage på deras nivå och jobba för att de ska bli så bra som möjligt utifrån rådande förutsättningar!  Pedagogik ligger mig varmt om hjärtat och jag är mån om att lära ut så att alla förstår. Läs om hur jag arbetar med olika ekipage här

Min hemvist är i Östergötland mellan Finspång och Norrköping och jag åker ut till dig och håller lektion eller kurs. Du kan också välja att komma hit och rida. Främst håller jag lektioner på islandshäst, men håller även lektioner för andra hästar efter önskemål.

Du kan även välja en on-line coachning. Du mailar mig dina frågor och få tips och förslag på lösningar, samt övningar du kan göra med din häst. Vi sätter tillsammans ihop ett träningsprogram som utgår från just dina mål. Maila mig så berättar jag mer om upplägget.

Du kan välja mellan följande alternativ:

  • Privatlektioner 45 min, serie om fem lektioner, 2000 kronor
  • Delade privatlektioner, 275 kr pp om ni är två, 230 kr per person om ni är tre
  • enstaka enskild privatlektion 45 min - 450 kr
  • Grupplektioner - enligt offert.

Väljer du att rida enskild privatlektion så ingår att du fyller i en elevinfo som vi jobbar utifrån, med läxa och skriftlig feedback mellan varje tillfälle och även viss coachning via mail.   Delad privatlektion är bäst om ni är några ryttare som har kommit ungefär lika långt och vill träna på samma saker, även då diskuterar vi en målsättning, men vi rider och tränar efter ett schema som anpassas för alla hästar och ryttare. Då ingår inte heller den skriftliga feedbacken.

Milersättning 20,00 SEK per mil. Vid resa längre än 45 minuter utgår även restidsersättning.

Företaget innehar F-skattsedel. Alla priser på denna sida är inklusive moms. Endast betalning via bankgiro (ej kontantbetalning).


Helg/seriekurser


Sits- och balanskurs. Detta är en halvdagskurs då vi jobbar med vår sits genom att filma, hitta våra sittben med hjälp av bl a Balimo-pallen, lossa på spänningar och skapa förståelse för hur sitsen påverkar hästen. Kursen är tänkt för fyra deltagare. Kostnad 600 kr per person.

Med reservation för ändringar. Anmälan är bindande. Vid avbokning mindre än två veckor före aktuell kurs debiteras halva kursavgiften.

Anmälan via mail eller telefon 011-121712

bankgiro: 5610-8509

Svalur och jag övar gallopp i lätt sits på fri tygel