Sommarnyheter!

Jag och Svalur Jag och Svalur

Årets första Eyjolfurkurs är avklarad, tack Bettan för att jag fick ha fina Svalur på kursen!

Det är som vanligt lika inspirerande att träffa Eyjolfur och få tips och råd för hur vi ska träna våra islandshästar. Kursen hölls utanför Tjällmo, och en till kurs planeras i början av september. Är du intresserad av att jag tränar och rider din häst för Eyjolfur är du välkommen att höra av dig! Upplägget är att jag rider hästen någon vecka före kursen, och sedan på kursen (fyra ridpass). Allt dokumenteras med foton och jag sammanfattar träningsråden på papper som du får efter kursen.

 

Jag håller på att sammanställa nya bilder/texter till övningssidan, och förhoppningsvis kommer jag lägga upp dem under de kommande veckorna. Håll utkik!

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”

Senate inlägg

Etikettmoln