Kurser med mera

Oj vad tiden går! Inser att jag skriver alltför sällan här, det ska det bli ändring på.

I början av oktober åkte jag och Elgur till Lotta Wallin i Skåne för att gå på kurs för bästa Eyjolfur Isolfsson. Kursen var en tredagars med privatlektioner, och som vanligt otroligt givande. Fick med mig några bra övningar hem som jag tränade med Elgur innan det var dags för hans vintervila. (övnignar som säkert kommer att återkomma här och var på mina lektioner :) Elgur ska vila ca 4 veckor till har jag tänkt, då har han nästan vilat två månader. Eftersom han bara är fem år så känns det schysst att han får en ordentlig vila. Känns som att jag också behöver vila - åkte på en två veckors dunderförkylning som fortfarande hänger med som en liten accessoir så fort man anstränger sig minsta lilla. Så någon träning har det inte blivit, tyvärr.

Snart kommer det lite nyheter här på sidan förhoppningsvis! håll utkik. Nya övningar är också planerade och de kommer att läggas upp som en liten julklapp, lagom till jul :)

Ta hand om er i vintermörkret!
 

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”

Senate inlägg

Etikettmoln