Ytterligare en liten film...

Förra helgen var Eyjolfur på besök hos Ingelstad islandshästar, och som vanligt tyckte jag att det var en givande kurs. Elgur skötte sig exemplariskt, (förutom att han valde att rulla sig i blålera tre gånger tills han mest liknade en flodhäst!) jag var stolt över min svarta springare, som kändes mjuk som smör i mina händer när vi töltade runt. Ett golden moment verkligen! Även fuxen Glódis skötte sig fint, med tanke på sin ringa ålder och första gången i ett ridhus.

Nu finns ytterligare ett filmklipp under markövningarna, en liten film med skänkelvikning utmed staketet. Se den här

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”

Senate inlägg

Etikettmoln