tjock eller smal....

Varför är det så svårt att få hästen att hålla lagom hull? Förra vintern gick Elgur ner sig rejält, och blev alldeles för tanig. Nu efter fyra veckors vila, och gottande med fri tillgång, så liknar han mest en sorts barbapappa, fast svart :) Eftersom Elgur alltid varit låg i rang så var jag lite orolig att han skulle få problem med hullet nu när all mat är på ett ställe men det behöver jag visst inte oroa mig för.

Han är fortfarande försiktig i flocken såklart, men han har nästlat in sig hos hingsten i hagen som tydligen tycker att Elgur oxå ska få äta. Förresten, kanske inte skrivit det tidigare, men från första oktober så flyttade jag och Elgur till Ingelstad Islandshästar. Jag ville att Elgur skulle få gå i en ordentlig flock med många hästar, han mår helt klart bäst av det. När bara han och Räkan gick tillsammans i somras blev de rätt jobbiga. Nåja, snart har Elgur vilat klart, så då ska det bli ordning på torpet igen, med motion och jobb - dags att bygga muskler :)

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”

Senate inlägg

Etikettmoln