kurs med Eyjolfur Isolfsson

Det finns några platser kvar på kurs med Eyjolfur Isolfsson den 6-7 November. Kursen är i ridhuset i Hult mellan Norrköping och Finspång. Fyra ridpass och två teoripass, man rider tre och tre. Vill du också lära dig rida genom en bättre kommunikation med din häst? och lära av en av världens främsta islandshästtränare? Alla som har ett öppet sinne och vill lära sig mer kan rida för Eyjolfur, du behöver inte vara tävlingsinriktad men inriktad på att vilja förstå din häst! Kursen kostar 3000 kronor. kontakta mig på mail om du är intresserad! eva@ishastar.com
Läs mer om Eyjolfur på toltmaster.com

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”

Senate inlägg

Etikettmoln