löpning - check!

Kraftloppet är nu avklarat, jag sprang mina 5 km (som enligt löp-appen  var 5,12) på 28:55, ett snitt på 5:38 min per kilometer.  Helt OK, och gav mig sporrning att kanske anmäla mig till ytterligare ett lopp innan vintern är här :)

I fredags passade jag på att köra ett markövningspass med Elgur. Det är så härligt att se hur kommunikationen med hästen stärks av markövningarna på bara nån halvtimme. Jag tränade på att skicka iväg honom över olika hinder: pressenning, mellan vattendunkar och över ett litet hinder. Det är så fantastiskt att se hur han övervinner sin egen rädsla och hur nöjd han blir när han stärker sitt självförtroende. Förhoppningsvis kan jag snart fota övningen och lägga upp den här!

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”

Senate inlägg

Etikettmoln