Gott nytt år alla hästvänner!

Hoppas julen varit bra för alla er därute. Själv har jag haft en riktig familjejul, många julklappar blev det och vi gnodde och fejade här hemma som aldrig förr. Skönt att få gjort sånt där som man aldrig annars gör, typ damma ovanpå skåpen i köket....

Snart är det 2015. Jag hoppas att 2015 ska bli ett fridfullt år med mycket tid till min dotter, min häst och mina elever! I början av Januari ska jag åka på ett seminarium på Strömsholm med Mette Manseth, detta ser jag verkligen fram emot, då jag tycker hon är en riktig förebild i ridningen! Hoppas få med mig många matnyttiga tankar som jag kan dela med er efter det.

Sen har jag ytterligare vidareutbildningar på gång....i vilken ordning vet jag inte än, men tredje veckan i januari ska ägnas åt hästar och att plugga på lite nya hästkunskaper. Skönt med lite långledigt!!

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”

Senate inlägg

Etikettmoln