Underbara hästar och nya priser

Nu är Elgur och jag äntligen på G igen efter vintern. Idag var vi ute och skrittade över en timme, började och slutade med lite trav och galopp också. Synd att snön försvann men skönt att den försvann snabbt så att det inte behövde vara isgata i flera dagar!
Nu laddar vi för vårens och sommarens spännande kurser och lektioner. Först och främst ser jag fram emot seminariet med Mette Manseth nästa helg på Strömsholm, hoppas att det ska ge lite nya tankar och idéer. Jag kommer finnas tillgänglig på helger och vissa kvällar för att hålla lektion, maila mig om du vill boka. Kan även hjälpa dig on-line med frågor om ridning och gångarter!
Jag har från och med den 1:a Januari gjort lite justeringar i min prislista, du hittar den här. Välkommen!

 

Kommentarer

Arkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”

Senate inlägg

Etikettmoln