Löpning o korsetten

Hej, hoppas ni har hunnit testa magträningsprogrammet! När jag ändå är igång och pratar om styrkan vill jag slå ett slag för löpträning.

Magprogrammet blir ännu effektivare i kombination med lite lätt löpträning först, som sätter fart på flåset, blodcirkulationen och värmer musklerna. Och dessutom startas lite fettförbränning och släpper bort lite stresshormon som annars lätt "hjälper" en att lagra extra padding runt magen. Det vi vill ha tag i är "korsetten" som hjälper oss att bli starka i vår hållning - även löpning aktiverar muskler som ökar bålstyrkan, på samma gång som magträningsprogrammet förbättrar löpningen. Läs mer om vilka muskler som aktiveras på Runners World.
Prova gärna mitt nybörjarprogram där jag skrivit om löpträningens fördelar för ryttaren.

  • eva » låta hästen slappna av:  ”ja visst är islandshästar underbara :) kul att du gillar sidan. Håll utkik, snar..”

  • Natalja » låta hästen slappna av:  ”Hej. Jag har för inte så länge sen fått bekanta mig med en trevlig islandsvalack..”